5 jaar garantie op tegelwerk

garantie

Garantie op ons tegelwerk

 

5 jaar garantie op tegelwerk

Angst voor losliggende tegels is verleden tijd. Omdat we ons vak verstaan en uitsluitend werken met de beste materialen kunnen we u 5 jaar garantie bieden. Zo bent u, niet alleen verzekerd van een prachtige vloer, maar bovenal een goed geplaatste vloer.

Bezint, eer gij begint.

Voordat wij aan een project beginnen, groot of klein,  controleren wij altijd of de ondergrond in een gezonde staat verkeerd. Dit doen wij uit service, en om er van verzekerd te zijn dat de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zoals het behoort. Problemen achteraf vaststellen geeft alleen maar nare gevolgen want een stenen vloer, zoals keramisch parket, tegels of natuursteen, herstel je na de tijd niet zo maar meer.

Slechte afwerkvloer.

Het kan voor komen dat uw bestaande afwerkvloer vol met scheuren zit. Dit kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld omdat de afwerkvloer niet zwevend is geplaats. Als er dan werking optreed in de balken van de vloer kunnen dit zeer nadelige gevolgen hebben voor de nieuwe tegelvloer. De kans is ruimschoots aanwezig dat deze scheuren na verloop van tijd doorzetten in uw nieuw vloer. Om dit te voorkomen hebben wij een oplossing. Wij plaatsen dan z.g. ontkoppelingsmatten. Dit zijn scheur overbruggende matten voorzien van glasvezel strengen, wat zorgt voor een ijzersterke bewapening. Door deze toepassing is en blijft u kostbare vloer vrij van scheuren.

Heeft u vragen, twijfelt u over de gesteldheid van uw afwerkvloer, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u uiteraard graag verder!