Over TegelProfs.nl

Welkom bij Tegelprofs.nl

Als gepassioneerde (vloer)tegel liefhebbers willen wij u graag van dienst zijn. Met onze kennis en vakmanschap staan wij garant voor het mooiste en beste resultaat. Wij richten ons vooral op het tegelvloeren werk maar natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor uw badkamer of toilet.johan-van-biljouw-tegelprofs-tegellevelling-nl

Uw huis is het waard. 

Een mooie vloer bestaat niet alleen uit mooie tegels, het resultaat bepaalt uiteindelijk of het echt een mooie vloer is geworden. Investeer daarom nooit alleen in een mooie vloertegel maar ook juist in vakbekwame tegelvloer leggers cq tegelzetters.

Passie.

Wij zijn inmiddels 15 jaar actief in de tegelbranche en opereren door bijna geheel Nederland, maar daar waar nodig, gaan we ook nog wel eens de grens over, geen enkel probleem. Wij zijn voornamelijk aan het werk in de particuliere sector, dus gewoon bij de mensen thuis. Het plaatsen van luxe, keramische en natuursteen vloeren, doet ons hart sneller kloppen en dat vind u zeker terug in het resultaat dat geleverd wordt, groot of klein.

Ervaring en service.

Wij denken in oplossingen, dus bijv. als de afwerkvloer niet is zoals hij behoort te zijn, dan bieden wij u een complete plan van aanpak. Voor iedere situatie de juiste oplossing. Wij hebben door de jaren heen een enorme hoeveelheid aan kennis opgebouwd over vloeren en tegels en weten dus waar de valkuilen kunnen zitten. We komen dan ook graag bij u thuis, om uw situatie op en door te nemen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Wij kunnen u veel zorgen uit handen nemen. We kunnen de werkzaamheden van A tot Z aannemen, van sloop tot oplevering, inclusief vloerverwarming, afwerkvloeren en alle merken tegels, keramisch Parket en Natuursteen vloeren.

Doe de offerte check!

Heeft u al een offerte lopen bij iemand, stuur deze naar ons op en laat ons kijken of deze volledig en goed opgemaakt is, wellicht dat wij u een completer en voordeliger aanbod kunnen doen. Dit kan via de mailbox,  of via onderstaande formulier.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

U kunt hier uw offerte uploaden