Portfolio

Keramisch Hardsteen, badkamer, toilet, vloer

Bij deze klant hebben wij voor de tweede het mogen uitvoeren, vloer, badkamer en toilet. De eerste keer was bij hun in Denemarken, we mochten toen een Belgisch Hardstenen vloer leveren en plaatsen.

Wat hielden de werkzaamheden in.

Hier hebben wij het ‘vloerverwarmings-systeem, zand-cement afwerkvloer en de vloer en wandtegels aangebracht. Het was dus een totaal pakket waardoor wij de volledige garantie konden geven en de klant een hoop geregel en zorg uit handen hebben genomen.

We hebben hier een hele goede en gezellige tijd doorgebracht. Het was al met al een zeer geslaagd project geworden. De vloertegels, die het uiterlijk hebben van een ‘Belgisch Hardsteen’ vloer, waren van een hoge kwaliteit, wat de werkvreugde wel bevorderde uiteraard. Zo’n mooi product, daar wordt je als tegelzetter blij van en tenslotte de bewoners ook.

Door het gehele huis zijn dezelfde tegels toegepast. Dit zorgde voor uniformiteit en bracht heel veel rust in huis. Toch is het wel heel sfeervol geworden. In combinatie met de strakke witte wanden, de mooie grijshouten keuken met Belgisch Hardsteen, maakt dat het echt een heel mooi geheel is geworden.

Laat de foto’s voor zichzelf spreken.

Wilt u meer informatie? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen uiteraard graag verder.

 

Vraag direct een prijsopgave aan!