Portfolio

Keramisch Parket ’t Gooi

Voor een opdrachtgever mochten wij het tegelwerk uitvoeren in een te verhuren woning te Bussum.  Hier was werkelijk de gehele begane grond er uit gehaald en opnieuw aangebracht. Het was een flink project.

Wat hebben wij geleverd.

We hebben gezorgd dat er vloerverwarming werd geplaatst, als zijnde hoofdverwarming. We hebben, ter versterking, ontkoppelingsmatten voorzien van glasvezel strengen aangebracht, hierna hebben wij de vloer geëgaliseerd, omdat de nieuwe basis een betonvloer was en hierdoor niet een zeer vlakke vloer gerealiseerd kon worden. Vervolgens hebben wij deze exclusieve “keramisch Parket” vloer aangebracht.

Deze Keramisch Parket vloer had de afmeting van 15 x 100 cm.  Hierdoor was de variatie in de vloer werkelijk zee mooi, er is bijna geen tegel hetzelfde daar deze geproduceerd worden volgens de nieuwste “inkt jet technologie , tegel voor tegel. Zeer bijzonder.

Tevreden?

Zowel de opdrachtgever als de nieuwe bewoner waren zeer content met het eindresultaat. Niet alleen omdat het een bijzondere vloertegel, keramisch parket vloer is, maar uiteraard ook vanwege de wijze waarop het gehele project verlopen was. Ze vonden het werkelijk verbluffend hoe realistisch de vloer in zijn geheel geworden was! Net echt een houten vloer maar dan met de voordelen van een vloertegel.

 

Meer informatie? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u uiteraard graag verder!

Vraag direct een prijsopgave aan!