Portfolio

Keramisch Parket Huizen

Voor een opdrachtgever mochten wij dit project uitvoeren met Keramsich Parket, in Huizen.

De vloer verkeerde echt in een vreselijke staat, vol met enorme bulten en kuilen, dit kun je dus absoluut niet gebruiken om er wat moois van te maken. We hebben de vloer eerst geëgaliseerd, hierna is de vloerverwarming aangebracht, volgens het ‘stof-arm’ inslijpen.

Het was op de 1e verdieping van de woning, die mensen waren zo vriendelijk geweest om de tegels tijdens het weekend naar boven te brengen, daar waren we wel erg blij mee. De maandag konden wij dus gelijk beginnen met het plaatsen van de vloertegels, alias Keramisch Parket.

Het is allemaal goed gelukt en het resultaat mag er zijn. Wij plaatsen de vloer echt met een hele ‘smalle voeg’. Dit kan ook omdat de tegels van een hoge kwaliteit zijn, dat verschil merk je altijd als je aan het leggen bent! Vervolgens hebben we de vloer in een ‘bijpassende’ kleur gevoegd. Dit versterkt het ‘hout gevoel’ nog meer.

Dit is echt een supermooie vloer geworden met een hele warme uitstraling, de klanten waren er erg mee in hun nopjes.

Meer informatie? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u uiteraard graag verder!

Vraag direct een prijsopgave aan!