Vloerverwarming Nederland

 

 

Vloerverwarming is comfortabel

Voerverwarming Nederland is leverancier bij TegelProfs.nl. Of het nu gaat om het traditioneel binden op gaasmatten of dat u kiest voor het stof-arm inslijpen van de vloerverwarming, het wordt vertrouwd, snel en vakkundig aangebracht.

 

Vloerverwarming inslijpen

Infrezen vloerverwarming

Infrezen (wanneer cementdekvloer aanwezig is)
Als er in uw woning al een dekvloer zit, kan de vloerverwarming het beste worden ingefreesd. Met de speciaal hiervoor door ons zelf ontwikkelde machine worden door middel van diamantzaagbladen sleuven van 17mm diep, stofvrij, in de cementdekvloer gefreesd. Het gruis wordt opgevangen in handelbare zakken en kan zo door u worden afgevoerd.

Het voordeel van dit systeem is dat de vloerverwarming snel en efficiënt in gebruik is, doordat de vloerverwarmingsslang direct aan het oppervlak ligt. Hierdoor reageert het systeem snel, wat bij hoofdverwarming in voor en najaar een groot voordeel is.

De voordelen van infrezen zijn:

  • Vrijwel altijd mogelijk zonder het uitbreken van de vloer
  • Geen werking van de vloer door dilatatiewerking van de zaagsleuf
  • Het systeem reageert relatief snel op een wijziging in temperatuurvraag
  • De Vloer is na één dag geschikt voor definitieve afwerking
  • Geen verhoging van de werkvloer

Het nadeel van infrezen is:

  • Het is niet mogelijk om in beton gleuven te frezen (tegelvloer verwijderen). In beton kunnen we gleuven zagen en hierna uithakken, maar beter is om deze iets op te gieten met egaline en vervolgens toch in te frezen.

Alle systemen worden in een slakkenhuispatroon gelegd, waarbij de af- en aanvoerleidingen altijd naast elkaar komen te liggen. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de vloer. De kans op schade door thermische spanning is minimaal.

 

Vloerverwarming binden op gaasmatten

Vloerverwarming Binden op matten.

indien er geen afwerkvloer aanwezig is, of deze is om bepaalde redenen er uit gesloopt, dan is het aan te raden te kiezen voor “binden van vloerverwarming op gaasmatten”.

Allereerst wordt er een reflectiefolie aangebracht. Hierdoor creëer je een zwevende vloer en verkrijg je een betere warmte afgifte, dus een beter rendement. Het inslijpen van vloerverwarming is praktisch en volstaat in de meeste gevallen meer dan voldoende, echter door dat er meer massa boven de leidingen zit, heb je een betere verspreiding en meer massa houdt beter zijn warmte vast. De opwarmtijd ligt wel iets hoger maar daar in tegen houd het dus langer zijn warmte vast.

 

Bekijk de professionele en unieke werkwijze van,

Vloerverwaming Nederland.

 

 

Indien u een offerte aanvraagt via onze formulier, vul dan (bij uw bericht) in of u vloerverwarming wilt, ingeslepen of op matten binden/ hoofd of bij verwarming. Wij maken u dan een passende aanbieding.

 

Vraag direct offerte aan